Over mijzelf 

Ik ben Ingrid Luimes, geboren in 1966 in Hengelo (GLD). _MG_7106 RS.JPGIk ben getrouwd en moeder van twee kinderen. 

Mijn weg naar mediator, coach en relatietherapeut is geen rechte weg geweest. Ik heb rechten gestudeerd aan de Universiteit in Nijmegen en gewerkt in het familiebedrijf van mijn ouders. Ik heb een aantal jaren gewerkt als advocaat en kwam daarbij tot de ontdekking dat mijn hart niet lag bij "winnen", maar meer gericht is op consensus. Vervolgens heb ik aan de Hogeschool in Leiden een uitgebreide mediationopleiding gevolgd. Door mijn praktijk in te richten met alleen mediations kwam ik dichter bij mijn eigen wens: mensen begeleiden in hun relaties en hun familiebedrijf. Gaandeweg ben ik mij dan ook gaan specialiseren in communicatie, psychologie en systemisch werken. Daarvoor heb ik intensieve en diepgaande opleidingen gevolgd bij Phoenix Opleidingen in Utrecht.

Het kiezen voor mijn eigen verlangen was een boeiende en niet altijd een gemakkelijke weg. Het heeft er wel toe geleid dat ik mijzelf heel goed heb leren kennen, ook in mijn relatie tot mijn man, mijn kinderen en anderen. Hierdoor kon ik andere en bewustere keuzes maken en zijn mijn relaties verdiept.

Ik ben een tevreden mens, want ik doe werk dat op mijn lijf geschreven is. Als coach en mediator kan ik mijn kennis, vaardigheden en mijzelf volledig inzetten. Ik geniet hier elke dag van. Het goede van de juridische opleidingen heb ik behouden en het is aangevuld met een prachtige "kist vol psychologische en communicatieve kennis en ervaring". Verder blijf ik mij ontwikkelen door opleidingen en workshops te volgen en deel te nemen aan intervisie en supervisie.

Ingrid Luimes, Coaching in Relaties en Familiebedrijven is mijn "eenmansbedrijf". Als MfN-registermediator ben ik verbonden aan de kostenmaatschap Heerenstaete Advocaten & Mediation in Rhenen. Twee praktijken die goed naast elkaar kunnen bestaan en elkaar aanvullen.

In Rhenen heb ik een heerlijk kantoor, dat altijd voor mijn cliënten ter beschikking staat. Hier heerst rust en vanuit deze plek verricht ik mijn werkzaamheden. Indien gewenst werk ik ook op locatie.

Kom gerust langs voor een gratis kennismakingsgesprek!