Over mijzelf 

Ik ben Ingrid Luimes, geboren in 1966 in Hengelo (GLD). IL-60_small.png

Ik ben getrouwd en trotse moeder van twee kinderen. Mijn weg naar mediator, coach en relatietherapeut is geen rechte weg geweest. Ik heb Rechten gestudeerd aan de Universiteit in Nijmegen en gewerkt in het familiebedrijf van mijn ouders. Ik heb een aantal jaren gewerkt als advocaat en kwam daarbij tot de ontdekking dat mijn hart niet lag bij "winnen", maar meer gericht is op consensus. Vervolgens heb ik aan de Hogeschool in Leiden een uitgebreide Mediationopleiding gevolgd. Door mijn praktijk in te richten met voornamelijk mediations kwam ik dichter bij mijn eigen wens: mensen begeleiden in hun relaties en hun familiebedrijf. Hiervoor heb ik bij Phoenix Opleidingen in Utrecht diverse opleidingen gevolgd: Driejarige Communicatie, Systemisch werken en Relatietherapie.

Het kiezen voor mijn eigen verlangen was een boeiende en niet altijd een gemakkelijke weg. Het heeft er wel toe geleid dat ik mijzelf heel goed heb leren kennen, ook in mijn relatie tot mijn man, mijn kinderen en anderen. Hierdoor kon ik andere en bewustere keuzes maken en zijn mijn relaties verdiept.

Ik ben een tevreden mens, want ik doe werk dat op mijn lijf geschreven is. Als coach en mediator kan ik mijn kennis, vaardigheden en mijzelf volledig inzetten. Ik geniet hier elke dag van. Het goede van de juridische opleidingen heb ik behouden en het is aangevuld met een prachtige "kist vol psychologische en communicatieve kennis en ervaring". Verder blijf ik mij ontwikkelen door opleidingen en workshops te volgen en deel te nemen aan intervisie en supervisie.

Ik treed naar buiten onder deze website en onder de naam Heerenstaete Mediation, Coaching en Advocatuur. Conflicten probeer ik eerst op te lossen door mediation of het gesprek aan te gaan. Als dit niet lukt, dan procedeer ik ook, maar alleen op het gebied van Personen-en Familierecht. Daarbij houd ik niet alleen het belang van de cliënt in het oog, maar ook het belang van de kinderen.

In Wageningen heb ik een fijn kantoor, dat altijd voor mijn cliënten ter beschikking staat. Hier heerst rust en vanuit deze plek verricht ik mijn werkzaamheden. Indien gewenst werk ik ook op locatie.

Kom gerust langs voor een gratis kennismakingsgesprek!